U Justyna

Jastarnia, ul. Ks. Stefańskiego 27

84-140 Jastarnia woj. pomorskie

telefon: (58) 675 21 34, 691 831 609

Opinie / Pochwały gości.

Planujesz wakacje nad morzem to tylko -w JASTARNI " U JUSTYNA"!!! Pokoje przestronne, czyste. A Gospodarze-przemili, życzliwi i zawsze uśmiechnięci:))) Do plaży blisko, do centrum blisko, do stacji blisko. Serdecznie polecamy!!! Małgosia, Zbyszek, Jasia i Leszek z WArszawy

Małgosia
sobota, 19 lipiec 2014r. — IP: 1486676701

Miejsce cudowne!!! Cisza, spokój, blisko do morza. Pokoje czyste, pachnące. Gospodarze, przemili. Czuliśmy się tam jak u siebie w domu:). Serdecznie pozdrawiamy:))) Małgosia, Zbyszek, Jasia i Leszek

Małgosia
niedziela, 06 lipiec 2014r. — IP: 1486676727

Czysto, pachnąco i wygodnie. Od pkp żabi skok, a do plaży i centrum minutka. Mili właściciele i przyjemna atmosfera. Polecam!

Małgorzata Bydgoszcz
wtorek, 21 sierpień 2012r. — IP: 784049210

Spedziłam u tych Państwa dwa tygodnie i jestem bardzo zadowolona. Z przyjemnością stwierdzam, że wcześniejsze opinie zgadzają sie w 100%. Wszędzie blisko, w w pokojach jest wszystko co potrzeba a właściciele bardzo mili. Polecam gorąco!

Dorota, Wrocław
poniedziałek, 15 sierpień 2011r. — IP: 1605513908

Na przełomie lipca i sierpnia spędziłam u tych Państwa dwa tygodnie. Wybierałam kwaterę przez internet, więc mimo tylu pochwał troszkę się obawiałam, ale zupełnie niepotrzebnie. Wszystkie te pozytywne opinie są w pełni uzasadnione.Warunki bardzo dobre. W pokojach jest wszystko co potrzeba. Właściciele faktycznie bardzo mili i kulturalni. Wszędzie blisko, nad morze i do centrum miasteczka. Gorąco wszystkim polecam, bo naprawdę warto.

Dorota z Wrocławia
środa, 10 sierpień 2011r. — IP: 1605513908

Serdecznie polecam tą kwaterkę.
Pokoje przestronne, czyste. Pomimo niedużej odległości od dworca nie przeszkadza hałas pociągu.
Bardzo mili ludzie. Wszędzie blisko.
Bardzo tam wypoczęliśmy w zeszłym roku.
Powtórzylibyśmy, ale co roku jeździmy do innych miejscowości. Jeśli będziemy wybierać się do Jastarni to właśnie tu.

Lidka, Poznań
piątek, 29 kwiecień 2011r. — IP: 1336742123

Miejsce przeurocze!.Kwatery`U Justyna`polecamy wszystkim,a w szczególności niezmotoryzowanym turystom/minuta drogi od dworca PKP/.Do plaży/rzut beretem-5 min/.Kto chce jechać nie się nawet nie zastanawia.Pokoje eleganckie z pełnym wyposażeniem,nic dodać,nic ująć.Właściciele bardzo mili,serdeczni,człowiek się czuje jak u siebie w domu,a jak się stołować to tylko w`Kuchni Mojej Babci`/ul.Mickiewicza/.Przeżyliśmy`U Justyna` cudowne 2 tyg.i już marzymy,aby tam powrócić.Dziękujemy,pozdrawiamy i do zobaczenia!

Małgosia i Krzysztof z Katowic
sobota, 04 wrzesień 2010r. — IP: 3283174284

Gorąco polecam! Blisko do centrum i do morza.Pokoje przestronne i a właściciele mili i sympatyczni

Aleksandra,Czyżowice
czwartek, 03 czerwiec 2010r. — IP: 1392854211

Dodaj własną opinię, pochwałę:

Z uwagi na Spam oraz naduzycia nie publikujemy adresow email. Wpisując własny email w odpowiednie pole udostepniony zostanie zabezpieczony formularz do wysłania treści na ten email bez jego upublicznienia.
dodatkowe informacje, kontakt:

telefon: (58) 675 21 34, 691 831 609

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem, blisko lasu
ostanie zmiany w ofercie: 2016-04-23, edytuj własną ofertę kwatery prywatnej w Jastarni

wladyslawowo.org

wczasy we Władysławowie

ustroniemorskie.org

wczasy w Ustroniu Morskim

kuznica.eu

wczasy w Kuźnicy

chalupy.com

wczasy w Chałupach

ostrowo.eu

wczasy w Ostrowie


©  2003 - 2021   www.jastarnia.eu - noclegi na morzem na wczasy w Jastarni - wakacje w Jastarni

sobota, 10 kwiecień 2021r. 23:58:10, online: 12 (0/2), 13.3 ms